Online boeking

Activiteiten

Bomenparcours – tokkelbannen: ontdekt alles activiteiten van Natura Parc.

Natura parc, avontuur park van de Lacs de l’Eau d’Heure, aanbiedt u activiteiten aan het hart van de natuur om de avonturier te slapen die in u is.

Zoekt u een activiteit voor uw familie, voor een team building of een plek om tussen vrienden te ontspannen? Natura Parc heeft de activiteit die aan uw verwachtingen zal voldoen!

De alle activiteiten zijn bij onze uniek avontuur park in België aanbiedt. Deze activiteiten zijn beneden beschrijven.

Bomenparcours, tokkelbannen, pendelsprong, etc. U heeft de mogelijkheid meerdere activiteiten aan uw aankomst van Natura Parc te combineren (zie tarieven)

Boeken uw activiteiten ONLINE om zeker van de beschikbaarheid te zijn!

Bomenparcours

Springen, klimmen, kruipen, van boom tot boom tot 10 meter hoog.

Onze 7 bomenparcours zich aan elke avonturier aanpassen. Van pitchoun voor de kleine vanaf 3 jaar tot panter voor sensatie aan 1à meter hoog voor de meer avonturiers.

Aan de Natura Parc van de meren van l’Eau d’Heure zijn de parcours volledig veilig en voor iedereen toegankelijke. Dat is een waarborg van een totaal plezier dag.

De levenslijnsysteem verplicht u aan de draden tijdens elke parcours hangt te blijven. Dat garandeert u een totale veiligheid.

Alvorens te het vertrek zijn enkele tips aan de deelnemers verklaren om de veiligheid regels door iedereen te worden gerespecteerd.

Natura Parc operators zijn aanwezig om parcours veilig te stellen en u geven zijn tips tijdens alle avontuur. Vanaf 3 jaar tot als u wil.

Bekijk onze tarieven

Tokkelbannen

Onze tokkelbaan van 200m lang garandeert u een ongelooflijke glijsensatie! De reis van het meer hangt aan een draad die tussen twee bomen was gespannen. Dat is een sensatie van spectaculaire vrijheid in een adembenemende natuur. Vanaf 11 jaar.

Bekijk onze tarieven

Pendel sprong

Dat is een sprong van 15 meter vanaf een loopbrug in de bomen. De pendel sprong zal u aan het hart van het bos worden schommelen door een ingewikkeld systeem van touw. Wie zal durven de sprong maken? Vanaf 11 jaar.

Bekijk onze tarieven

Tower jump – vrije val sprong

De Tower Jump is 25 meter hoog. Dat is DE uitdaging voor de avonturiers van de Lacs de l’Eau d’Heure. Deze vrije val sprong van 25 meter is unieke in België met een schitterend uitzicht op de Lac de la Plate Taille. Dat is de belangrijkste attractie van het moeilijker parcours van het park en dat is voor de meeste avonturiers. Wie zal durven een sprong van de Tower Jump loopbrug maken om in een paar seconden deze sensatie van de vrije val te ontdekken?

Rillingen gegarandeerd!

Bekijk onze tarieven

Huren van fietsen

Huren van VTT en elektrische VTT voor schitterende wandelen in familie, tussen vrienden of collega’s. Er zijn steile wegen of Ravel op de oevers van de Lacs de l’Eau d’Heure. Iedereen vindt zijn zin in de talrijke wandelen mogelijkheden rond van de meren. Er zijn karten van wandelroutes beschikbare aan het park.

Bekijk onze tarieven

Snack

De restaurant-bar van Natura Parc biedt aan de avonturiers een keuze van kleine restauratie voor alle prijzen. Open voor iedereen om een snelle snack te eten, een aangenaam moment op onze terras door te brengen of allen na zijn avontuur parcours te drinken.

Grill plaats

Natura Parc biedt een grill plaats met tafels, bankjes, barbecueroosters en houtskool. U kan over de grill plaats tijdens 3 uur of de hele dag te beschikken. Wat genieten van mooie zomerse dagen in het hart van de natuur. Alleen op reservatie.

Bekijk onze tarieven

Parkplan

 • Initiatie

  VERPLICHT
  Aanleren van de veiligheidshandelingen en –instructies waarmee u zelfstandig op de verschillende attracties kan.

 • Pitchoun (geel)

  Parcours in alle veiligheid onder begeleiding van een volwassene die niet klimt, voor kinderen van 3-6 jaar (1,10m armen omhoog).
  KINDERTARIEF

 • Marmotte (groen)

  Hoger, voor een gezinsactiviteit die voor iedereen toegankelijk.

 • Pic vert (donkerblauw)

  Langer en acrobatischer, hoge spelen in kleur in het woud.

 • Ouistiti (oranje)

  Speciaal aangepast parcours voor 7-tot 11-jarigen (1,40 m armen omhoog).
  KINDERTARIEF

 • Eekhoorn (lichtblauw)

  Dit is het begin van het avontuur voor iedereen.

 • Gorilla (rood)

  Sensatie gegarandeerd op 10 m hoogte voor het hele gezin. De Tarzansprong is een opwindende ervaring.

 • Tokkelbannen van het meer

  Uniek in België, heen en terug boven het meer. Absolute glijsensatie.

 • Panter (zwart)

  Voorbehouden aan sensatiefreaks, instabiliteit gegarandeerd. Totaal slingerplezier.

 • Parkeren

  Parkeer uw auto in de buurt van de site, met gemak.

 • Chevreuil

  Speciale parcours voor kinderen en ouders op hetzelfde moment. Een unieke ervaring om te delen met familie. (Vanaf 1m20 armen omhoog)

 • Voltigeur

  Leuke parcours waar je kunt glijden, springen, vliegen in de lucht, ongewoon. Instabiliteit, sensatie en nieuwigheden.