Online boeking

HET AVONTUUR PARK

VAN DE MEREN VAN DE EAU D'HEURE

Bomenparcours - Tokkelbannen - Vrije val sprong

Meer informatie

De activiteiten

parcours accrobranche

Bomenparcours

Tokkelbannen

Springen

Fietsen

Snack

Grill plaats

Ontdek het parkplan

Gelegen in België op de klanten van de Lacs de l’Eau d’Heure aanbiedt Natura Parc talrijke buiten activiteiten. Dat is ideaal voor alles excursies in familie, tussen vrienden of collega’s: bomenparcours, tokkelbannen, huren van fietsen, pendelsprong, snack, grill plaats en onlangs de Tower Jump. De kleine en grote sensatiezoekers zullen tevreden !

Zie de kaart

Galerij

Voorbeeld van het volgende evenement

Volg ons op Facebook

Onze beste advertenties ben jij!

  • "Eén van de betere klimparken die ik bezocht heb.
    Dit is een fantastisch klimpark voor iedereen! Vooral de pendule sprong en het tokkel parcours over het water zijn fantastisch. Bovendien lopen er genoeg begeleiders rond om advies te geven of mensen uit benarde situaties te redden."
  • "Avontuur van de bovenste plank.
    Prachtig klimparcours met uitstekende begeleiding. Wel de richtlijnen qua grootte van uw kind naleven en respecteren, zoniet kom je in de problemen. Onderschat het niveau niet. Mooie omgeving. Wat geprijsder maar zeker zijn geld waard daar je een hele dag kan vullen."
  • "Leuk avontuurlijk klimpark.
    We hebben hier een leuke dag gehad met mooie parkoersen voor jong en oud. Het is een leuk familie uitje en goed met het gehele gezin te doen. Een aanrader voor de wat lenigere actieveling."